Prešovčanky chcú potrápiť úradujúce šampiónky z Košíc

09.04.2010 Prešov

Prešov 9. apríla (TASR) - Basketbalistky BK PU Bemaco Prešov vstupujú do finále play off extraligy žien proti Košiciam s cieľom potrápiť čo najviac favorita.
Po semifinálovom zápolení si však privodili menšie zranenia Karavajevová, Vacková a Čižmárová.
\"Je ťažko hovoriť o nejakej taktike, keďže semifinálové boje nás stáli veľa síl a deň voľna je pred prvým finálovým zápasom dosť málo. Ružomberok bol kvalitný súper, no dúfam, že všetky dievčatá budú do soboty v poriadku, napriek menším zraneniam. Musíme eliminovať najmä rýchlosť Dobrých anjelov, ktorá robila počas sezóny problémy všetkým družstvám. Verím, že sa nám podarí čo najviac potrápiť favorita, \" uviedol pre TASR tréner Prešova Jozef Rešetár a pokračoval: \"Súper pozná silu našich legionárok, my sa zameriame najmä na elimináciu sily vonkajších košických hráčok pod košom. Myslím si, že by sme mali byť vyrovnaným súperom, ak sa nám podarí ubrániť Lawlessovú. \"
Prešovčanky si semifinálovým víťazstvom nad Ružomberokom (3:2) zabezpečili premiérové vystúpenie vo finále play off extraligy žien a prerušili tak každoročnú finálovú účasť hráčok MBK v ére samostatnosti.
 

Vyberte región